Voor de 14e keer organiseren Tijl Beckand en Ruben van der Meer een benefiet voor de kinderen van Imani. Zij zijn hier mee gestart in 2006 toen nog onder de vlag van de Lama’s. De eerste twee benefietvoorstellingen met de Lama’s vonden plaats in Goes. Daarna verzorgden de Lama’s, in 2008 en 2009  vier benefietvoorstellingen voor Imani in Breda.

Vanaf 2009 organiseerden Tijl en Ruben de benefieten voor Imani middels het productie bedrijf van Tijl Beckand; Night of Comedy.

Op 7 november is het precies 10 jaar geleden dat Tijl Beckand en Ruben van der Meer voor het eerst zij aan zij op het toneel stonden. In de jaren die daar op volgden stonden de heren onafgebroken samen in het theater en dat moet gevierd worden! Speciaal ter gelegenheid van deze tienjarige samenwerking staan zij op 7 november in Schouwburg Amphion (Doetinchem), om aldaar groots hun jubileumjaar in te luiden.
Schouwburg Amphion vormt op 7 november het decor voor twee bijzondere edities van ‘De Grote Improvisatieshow’. De avond zal worden afgetrapt met een traditiegetrouwe benefietvoorstelling voor Stichting Imani. Vanaf het begin van hun samenwerking hebben Tijl en Ruben hun steun uitgesproken voor deze stichting, die zich inzet voor rechten van weeskinderen in Kenia. Deze benefietvoorstelling is reeds uitverkocht, maar de avond biedt meer. Aansluitend vindt er namelijk een extralate night voorstelling plaats. Voor deze show hebben de heren oude bekenden uitgenodigd waarmee zij de afgelopen 10 seizoenen op de planken hebben gestaan.